home today

Hejsan !


Igår var jag verkligen jätte trött hela dagen och hade sån huvudvärk, helt sjukt. Så jag somnade typ klockan 9 på kvällen med smink och mina kläder på, ush så obehagligt. Men idag vaknade jag upp kl 11 typ, och jag glömde ju o ställa klockan igår, och så idag så vaknade jag upp med världens huvudvärk idag igen, och att jag är jätte förkyld. Så jag stannade hemma, och så fick jag plugga hemma istället. Jag har köpt en Odd molly kofta också,som ni ska få se. Är lite osäker på den, men men får se om jag behåller den eller inte. Nu ska jag nog plugga vidare, sen ska jag ge er feeeta sommarlåtar ! Puss




svar på kommentarer



svar : Väskan finns att köpa på http://www.nobodesign.se och kostar 4 499 :-



svar på fråga 1. Ja jag använder faktiskt 2 st av juicys parfymer och jag älskar dem, dem jag använder är dessa


svar på fråga 2. : Det har jag köpt på IKEA hehe, jätte fint är det.

svar på fråga 3. : Tack så mycket, Jeansen köpte jag på fiorucci och märket är MET, fast det var rätt så längesedan jag köpte dem, så dem finns nog inte kvar. Dem ljusrosa jeansen snackar jag om.


svar på fråga 4 : Jadu, jag själv tycker kräm vita är fint på palladium, och sen gröna, sen finns det lite beige färg på palladium och dem är grymt snygga !

svar på fråga 5 : Tack så jätte mycket, det blir jag glad av att höra :)
Jag använder inte så mycket hårprodukter till mitt hår, eller när jag plattar mitt hår så änvänder jag en jätte bra värme spray som man kan köpa på frisör salonger och sen så använder jag antingen oliv olja i håret efter jag plattat det för då blir det mer blankare, eller så har jag en annan kräm som jag köper på frisör salonger också. Annars så har jag inga andra produkter i håret, och smink använder jag bara maskara och som puder så använder jag id puder, bästa pudret enligt mig, men dyrt. Hoppas du fick svar på din fråga :)



den silvriga spray burken är värme spray som jag använder, den gör även så att håret är platt resten av dagen.
Och det röda brukar jag ta efter, luktar sjukt gott också hehe.


läggdags

HEEEEJ !


Nu har jag pluggat lite, inte mycket hehe. Och så har jag duschat så nu är jag ren och fräääsh för imorgon, ska nog klara skolan nu när det är såhär fint väder. Efter skolan så drar jag till gymmet direkt, slutar 1 imorgon. Skönt!
Efter vet jag inte riktigt vad jag hittar på, men får se. Och jag slutar blogga om ni inte börjar kommentera haha, det är så sjukt tråkigt att blogga utan några kommentarer, man ba hej jag skriver för mig själv :):)

aja vi hörs imorgon sötisar, pusss..



skola imorgon.........

Igår var jag och mina fina vänner på bio Scre4m, den var faktiskt rätt så bra. Men så läskig var den inte, hoppade till lite ibland bara haha. Fast innan bion så åkte jag ju till askim så åkte vi hem till Linda så hon skulle fixa lite, men sedan så åkte vi till bion och han gubben i kassan var så rolig haha, helt dramaaa. Bara linda&alice som fattar hähä.

Bion slutade rätt sent så vi var väl hemma runt 20 i 1 eller något ? Haha jag var lite rädd då och då, och känslan av att kunna gå i shorts o tröja på den tiden var helt gryyyymt. Synd att skolan börjar imorgon, men men. Idag sov vi väldigt länge,men det var skönt. Tog bussen hem och nu har jag bara chillat och tagit vara på den sista lov dagen, ska snart hoppa in i duschen och sen sätta mig och plugga lite. Ska lägga mig tidigt idag, är lite trött.


På bussen

Sho fadderlittan!! Nu är jag på bussen på väg mot Alice o Linda, senare åker vi in till stan o softaaar kanske blir bio då ska vi se scram, ser fram emot en grym kväll, Btw någon dag snart så ska jag ha frågestund så tänk ut vad ni vill fråga ;)

fixar mig

Ändrade planer, anna kunde inte ses!

Så nu fixar jag mig då jag beger mig ut mot askim och träffar Linda&Alice, får se vad vi hittar på. Men kul lär det bli, puss.

köpas i veckan !



Nu har jag bestämt mig, den här campomaggi väskan ska bli min. Ska försöka köpa den i veckan.
fin / ful ? enligt mig är den as snögg. ;)

HATAR RUBRIK

Hola !

Är ganska seg idag faktiskt, men det hindrar mig inte till att gå ut i det vackra vädret, lite senare kanske jag träffar Anna, inte säkert ännu. Men nu måste man ta vara på de sista dagarna på lovet. Har verkligen varit som att det var sommarlov, för vädret har ju varit helt underbaaart. Hoppas att det är såhär hela sommaren. Varmare till o med?!

Haha aja, nu ska jag inte sitta o tjööta mera, vi hörs la senare eller någonting. Pöss


lyckad påskafton

Haft en underbar påskafton, mycket skratt, god mat och världens bästa väder.
Såån bra påskafton verkligen, haha hoppade studsmatta med mina söta kusiner och har inte skrattat så mycket på länge, ♥ till alla personer jag träffat och varit med idag.
Kusinen Rasmus, kusinen Hanna & syster Deniélle.
Deniélle & Hanna.
Syster & jag.

bilder från 2 underbara dagar med min prinsessa


bilder från 2 underbara dagar med min prinsessa


PÅSKAFTON

Hej !
Kom nyss hem från 2 helt underbart fantastiska dagar med min finaste vän, Anna Leonora Mandorf. Jag har haft det underbart, roligt, och allt möjligt, kan ingenting annat än att vara lycklig när jag är med henne. Vi har haft två dagar med helt toppen väder, solat ute på terassen, ätit gott, rakat benen mitt på natten, spelat in låtar,dansat m.m.
Nu är jag hemma iallafall och ska alldeles strax hoppa in i duschen, känns så tomt utan henne. Buhuu!
Fast idag är det ju påskafton och det betyder att jag ska åka hem till mina söta kusiner, och fira påsk med släkten, kommer säkert bli jätte bra. Får se vad som händer efter, men jag tar det som det kommer. Ville bara säga att jag har haft två helt underbara dagar med världens BÄSTA vän. ♥

Godmorgoon

Godmorgon! Ligger just nu i Annas säng, lyssnar på lite musik! Idag vet jag faktiskt inte vad vi hittar på, men ut i det fina vädret ska vi iallafall! Men vi hörs senare, Btw det är inte så himla roligt att blogga när man inte får några kommentarer :) sååå kommentera! Vi hörs sen, peaacee

K to the ÄRLEK










hos min jordgubbsplanta

Heeeej !

Nu är jag hemma hos min tös anna, mötte henne på centralstationen 20 över 7. Sååååå glad när jag träffade henne, hade saknat henne trots att det bara hade gått typ 1 dag ? jaja. Vi gick till hemköp och köpte lite jordgubbar o sånt gott. Sedan åkte vi hem till henne o åt gott grillat med hennes goa familj. Nu ska vi snart sätta oss ute på hennes altan o lyssna på musik o äta gott, o bara njuta. Lägger in bilder på väskorna imorgon, pussss nu ska jag ha en bra kväll !!!

underbart väder, underbart liv!

Heeeej !


Jag är på jätte bra humör, och har inte bloggat så bra. Men det hoppas jag att ni förstår nu när det är fint väder ?
Iallafall igår var det jätte mysigt och roligt med alice & max. Vi satt på hennes balkong och grillade. Mys!

Idag började dagen tidigt, jag åkte in till stan med papp så skulle vi göra lite ärenden, sen så mötte jag upp mammi så satte vi oss och fikade och kollade på en väska jag ska köpa, den är as snygg. Ni kan få se bild, men det står mellan två stycken, fast det är samma märke. Ska lägga upp bilder sen. Iallafall sen åkte jag hem till mamma o tänkte att jag kunde vänta på anna där för anna har varit i malmö, men då hade hon missat sitt tåg så hon kommer senare så jag åkte hem till kära pappa istället.

Nu klockan 7 ska jag ta bussen till centralstationen och möta min väldigt fina vän Anna, senare åker vi hem till henne och äter grillat, kanske ska köpa jordgubbar? O ta massor med fina bilder som jag brukar göra med henne. Kanske bloggar senare från hennes dator, men jag skulle gissa att vi är ute rätt så länge, men om jag får chansen så gör jag det ♥ Pusselipuss.

DAGENS OUTFIT








ändrade planer

Heey !

Var uppe riktigt tidigt idag, vi skulle ju åkt till danmark men det visade sig att det hade blivit fel med bokningen och systemet mellan bankerna, så det hade inte genomförts. Men men, nu sitter jag här och borstar tänderna och är iordning fixad, ska åka med min bästa pappa på några ärenden senare ska jag åka till mammas jobb och äta lunch med henne, sen så åkte jag vidare för att träffa Alice. Mysigt ! Ser inte ut som att vädret är så soligt idag, men solen kommer då o då,hoppas att det blir bättre framåt dagen.

Dock har jag ångest för jag vet inte vad jag ska ha för skor eller byxor, har för mycket att välja mellan helt enkelt haha. Senare så kommer Agnes till göteborg, oherre vad jag har saknat henne, kan säkert vara med henne och syster lite senare =D
Nu ska jag fortsätta och göra mig iordning så ska jag mobil blogga lite sen, pusselipuss.

TTYL


sov dags

Hej

ligger nu i min säng, mår illla och är tröött. Ska upp om några timmar då jag ska åka till danmark, vi hörs då.
natti

summer feeelings

Hej !
Förlåt att jag inte bloggat någonting, men vädret har varit underbart iallafall.
Nu alldeles strax ska jag ut och sola med min syster som jag gjorde igår också, senare ska jag träffa anna då vi också ska sola på meddo, måste ju bli lite brun nu till sommaren så man inte är för blek.
Senare vet jag inte vad som händer, imorgon ska jag till danmark med mamma, mysigt!
Vi hörs senare.

home

Heeeey !

Är hemma nu igen, har haft jätte mysig dag. Hoppas att min syster blev nöjd, imorgon är det fredag sen påsklov wohooooo! nu ska jag kolla bb, vi hörs sen kanske.

MET made in italy

hur snygga grejer har inte MET igentligen ? själv har jag 3 stycken jeans därifrån, och det är det bästa jeans märket jag vet. DÖÖÖR !!

solig födelsedag för min syster

Heeejsan!
Som ni såg i inlägget innan så fyller min syster år idag, 17 år! Så som vanligt, ska vi ut och äta på restaurang ikväll. För en stund sedan så åt vi lite tårta, gott gott. Ska äta sen när jag kommer hem igen hehe. Innan vi ska äta på restaurang så kanske jag hittar på någonting, måste shoppa snart !
Var ju på sjukhuset förut och det gick bra, men nu ska jag lägga mig och vila lite. Har lite ont i huvudet känner jag. Men bra väder har vi iallafall ! Vi hörs kanske senare ♥

Grattis syster, 17 år !!


duktig tjej !

Kom hem för en liten stund sedan, men nu sitter jag här och är nyduschad och ska äta alldeles strax.
Idag i skolan hade vi hörförståelsetest,det gick la sådär. Det var sjukt svårt, det var ett gammalt nationellt prov!
Efter skolan så åkte jag och gymmade med söta Audrey, båda var väldigt trötta idag så vi gymmade 1 timme. Men det räcker faktiskt. Så ja nu sitter jag här, efter maten ska jag plugga, har SO prov på fredag,känns som att jag kan det hyffsat bra iallafall men det skadar ju inte att plugga lite till. Juste! Sen ska jag svara på lite frågor jag fått också, så håll utkik!
TTYL ♥

kungen över alla kungar, chris brown.

På bussen

Heeej!! Sitter på bussen nu iväg till stan igen, slutade 12 idag pga gympan var inställd, as skönt. Men nu är jag på väg in till stan igen där jag möter Lisa, vi får se vad vi hittar på. Vi hörs senare när jag kommit hem! Pusselipuss

natti

Nu lägger jag mig i sängen, måste få min sömn. Är så trött annars!
Imorgon efter skolan åker jag och fikar med min saknade vän Lisa, ska bli superduper mys.
Hörs imorgon, natti !

trött

Heeey !
Fint väder idag också, man blir så glad. Men man ska ju verkligen inte förvänta sig mycket nu, Sverige är ju liksom sverige..Iallafall, äntligen så är måndagen avklarad! Har varit så himlans trött idag, men efter skolan tog jag mig iväg till gymmet ändå, gymmade 2 timmar. Duktig tjej! Träna är faktiskt min vardag, får ångest om jag inte tränar, så äre. Jag kom hem ungefär vid klockan 7, då åt jag lite mat. Nu sitter jag här och ska snart tvätta av mitt smink, sedan sätta mig och plugga. Har så grymt mycket denna veckan !
Ska bli bättre med att uppdatera, men det kommer. I promise!
Vi hörs senare ♥
jag i lördagskväll.

sunday

Heej !
Har haft en jätte mysig dag, jag brukar alltid hata söndagar. Men anna gjorde min dag och vädret, det har varit helt j*vla underbart. 17 grader, massor med folk ute i stan, älskar när folket kommer ur sina bo. Haha jaja whatever, jag&anna satte oss vid kanalen och köpte juice och wienerbröd, tog lite fina kort. Men det var helt kaos i stan idag, någon demonstration med sverigedemokraterna ungdom, det var helt kaos kan jag säga, flera poliser, aldrig sett så mycket haha. Iallafall nu sitter jag och kollar på BB med pappa och syster, ska äta ett ägg nu haha.
Imorgon är det måndag, då börjar skolan igen. Suck, orkar verkligen inte. Efter skolan ska jag åka och träna, gött. Sedan hem och plugga, men en sak är skönt, jag är ledig på torsdag denna veckan för jag ska till doktorn och sånt, gött. Nu ska jag fixa lite, vi hörs imorgon.
awesome

härliga söndag

Godmorgon !
Kvällen blev väl inte så bra igår, eller jag åkte och mötte Jolina&Jennifer vid centralstationen vid typ kvart över 9, sen så åkte vi till den festen, men jag kände typ ingen där det var rätt oskönt folk. Så pappa fick komma och hämta mig, han är världens bästa. Så ja jag åkte hem och bara myste typ, och idag vaknade jag upp till världens goaste väder. SOOOL !
Så jag ska åka in till stan och möta min kära vän Anna, vi ska väl sätta oss vid något mysigt café och fika,detta ska bli en mysig dag. Skola imorgon, men bara 1 vecka kvar, sedan är det påsklov. Efter det så taggar vi sommarlovet!
Men nu ska jag fortsätta göra iordning lite, städa lite på rummet. Väntar på att anna ska bli klar.
Pöss

jennifer & jolina

Hejsan!
Det var ett tag sedan nu, men väntar på att få en ny design och när jag fått den kommer jag att blogga som vanligt igen. Men idag har jag tränat på gymmet, 2 timmar. Duktig tjej! Sedan har jag bara varit hemma och fixat mig och ätit och lite sånt, nu alldeles strax ska jag ta bussen till stan där jag möter upp Jolina&Jennifer. Vi ska dra till någon fest, men jag ska inte dricka för jag är nyttig hehe, nä men visste ni att det är sjukt onyttigt med alkohol ? det är jätte mycket kalorier och socker.
Men nu har jag lite bråttom, imorgon har jag tänkt att svara på lite frågor också, så håll utkik ! ♥
fin sommar bild på mig och min bästavän.

RSS 2.0