Klippa mig

Ne nu måste jag verkligen klippa mig snart, men sen har jag också stora funderingar på att färga mitt hår brunt, det är ju såå snyggt! Vad tycker ni?


Godmorgon pople

Godmorgon !


Har ni sovit gott? Vissa kanske fortfarande sover hehe. Men jag har iallafall sovit gott, har ätit frukost och ska alldeles strax göra mig en kopp kaffe hehe,tråkigt väder vi har idag. Men det hindrar mig inte till att gå ut, senare runt 2 så ska jag träffa Beccis idag igen. Fast nu måste jag plugga lite för har en inlämning tills idag. TTYL ♥
love you guys


Fika

Nu ska jag in till stan och fika med rebecca,gusten&hans kompis.
Efter det får vi se vad som händer, puss.


Bloggar igen

Hej !

Nu har jag tänkt ett tag angående mitt bloggande, det är sjukt mycket i skolan vilket gör att jag knappast har tid till o sitta vid datorn. Men jag har ju faktiskt mobil app till blogg.se så jag kan blogga därifrån, vilket jag då kommer att göra. Men självklart så bloggar jag ju på datorn också när jag har tid. Men nu blir min uppdatering som vanligt igen, sprid gärna min blogg så jag kan få mina läsare igen haha ;)Blir så tårögd när jag ser denna videon, så fin.

Instagram @ celineviola

Hej!

Är inte så jätte duktig med att vara så social med bilder här på bloggen, men ni kan följa mig på instagram där jag lägger upp mer bilder i min vardag, jag heter celineviola så det är bara att börja ;)


RSS 2.0