sunny day

Heej!

Har pluggat lite matte, har matte prov imorgon. Känner att jag kan allting ganska bra, får hoppas på att det går bra bara. Alldeles strax ska jag ta bussen in till stan där jag ska äta på PALACE med mamma, syster & mammas kille.
Efter det ska jag hem och plugga igen, vi hörs KANSKE senare. ♥
saknar sommaren

svar1.  vart är jeansen ifrån ?
svar : dem är från fiorucci i göteborg och är märket MET.

2. Vilken färg tycker du man ska ha på palladium?
svar: oj svår fråga, men enligt mig själv så tycker jag antingen creme vita, gröna eller blåa eller beige.

Hoppas ni är nöjda för det svar ni fick.

/Celine ♥


mysig lördag !

Hejsan!

Kom hem för en stund sedan, kanske 1 timme sen.
Idag har jag inte gjort så jätte mycket, men runt halv 5 åkte jag hem till min kära moder som jag inte träffat på jätte länge. Så det var både roligt & mysigt, var hemma runt 5 vid henne. Så vi pratade och sånt, sen runt 7 så satte vi oss och kollade på big brother !

Klockan 8 så kom pappa och hämtade mig så åkte vi och köpte falafel hehe, fast var rätt mätt så åt inte upp hela, bra och veta? ja jätte bra. Fick min älskade parfym av mamma idag också, Dior ♥ Den är så himla god, o ja man kan ingenting annat än att älska den. Somnade jätte tidigt igår, somnade klockan 10 och inatt vaknade jag av att jag hade mina kläder på mig och smink, usch..Men var jätte pigg då haha!

Aja ska alldeles strax gå o lägga mig nu, så väntar en mysig söndag imorgon. Städa och greja lite i rummet, sen till mormor med mamma och fixa lite i hennes lägenhet och sen ev. till mina kusiner o äta middag och sånt där. Senare så får det bli plugg, och btw vädret idag har ju varit helt underbart! Får hoppas att det håller i sig, hoppas att ni haft en bra lördag för det har jag haft ♥dagens outfitälskade parfymkärlek till rubrik

Heeeej !

Inte bloggat på länge, men bryr mig inte hehee.
Idag är det måndag och den är äntligen avklarad, skulle tränat med Jolina men det passet vi skulle gå på var fullt så vi fick åka hem igen för jag kunde inte gå på något senare pass för ja, plugget går faktiskt före detta läge.

Tror jag håller på att bli sjuk, känner mig lite hängig..Fryser och känner mig lite tjock i halsen, får hoppas på att jag inte blir sjuk för då kommer jag missa så mycket i skolan och det vill jag icke !

TTYL MAYBE


din sista chans

finns ingen man kan lita på längre, vem är igentligen där när man behöver den ?
alla bara sviker..

RSS 2.0