If you never try you'll never know

Har nyss varit ute på promenad och ringt ett samtal, kändes skönt att kunna vara ute nu klockan 12 och ändå så är det hyffsat varmt så man kan gå i klänning. Jag ska alldeles strax gå och nana kudden, sitter och lyssnar på coldplay nu, de är riktigt bra ! Natti på er ♥


LOVE LIFE

Hej på er !

Kom nyss hem från en mysig grillning på tjörn med pappa, han fiskade lite. Det var mega mysigt verkligen, vädret är ju så härligt, idag har jag verkligen fått färg på mig, woho. Jag satsar på att bli riktigt brun nu. Har nyss snackat med min fina vän Jolina ett litet tag i telefon, imorgon träffar jag först Alicia & sedan Josefine&Jolina lite senare, förhoppningsvis kanske vi grillar eller någonting. Kanske går ut o tar mig en promenad strax, får se. ♥

























On my way to tjörn

Hej alla solstrålar! Just nu sitter jag i bilen på väg till Tjörn, där det blir grill och lite sånt mysigt. Idag så har jag legat o solat ute 2 timmar ungefär, färg har man ju fått lite iallafall..vädret är ju verkligen helt fantastiskt, men vi kan höras lite senare, ville bara visa att jag lever, bilder kommer självklart komma upp också! Kram på er

Give me everything tonight

Nu ska jag alldeles strax lägga mig i sängen och sova, känner att jag inte mår så bra pga av solstingen, tack så mycket till Amanda som kommenterade, jag hoppas också att det blir bättre snart ! ♥
Har bakat kokostoppar idag, haha jag är änna expert på dem, bilder kan ni få imorgon, sitter och lyssnar på  lite sommarlåtar nu & jag är glad för på fredag ska jag träffa min fina vän Oliver. Jag säger natti nu så hörs vi imorgon, sov sött alla fina läsare.

´

Solsting

Åker inte till tjörn ikväll pga att jag fått solsting, låg för länge i solen utan solskyddsfaktor så ja man får vad man ger, nu är jag röd som en kräfta och är yr, mår illa&är mega trött. Får lägga mig i sängen ett litet tag o sedan får jag se vad kvällen har att erbjuda, hoppas ni är ute i solen och njuter ♥


LEOPARD

Här får ni gårdagens outfit, rätt så lätt och fin.




UNDERBART

Hej !!!

Inte varit så mycket bloggning nu på sistonde, men tänker inte förklara varför heller, har rättare sagt ett liv. Men men idag är det ju helt underbart väder här i Götet, ungefär vid 12 så låg jag o solade till ca. kl 3, har bränt mig lite hehe men det blir ju typ brunt sen. Har varit och köpt nytt plast till min Iphone, såg idag att jag hade fått en repa i den, ops!
Lite senare ska jag nog åka till tjörn, men alldeles strax ska jag äta, mer uppdatering senare.

PEACE OUT

dagens outfit




CHRIS BROWN

Chris Brown är nog världens vackraste kille, han har allting, talang helt enkelt, på det han gör, han är både grym på att dansa, att skratta & sjunga såklart. Han är världens finaste. Stor hiss till honom ♥











River en vacker dröm








L'Amour et la Violence

Har bara tagit det lugnt ikväll, tänt lite ljus i rummet & lyssnat på musik, ätit en go middag med min fina pappa och ja bara haft det mysigt, haft en bra midsommar. Man måste inte dricka & supa sig full för att visa att det är en högtid. Men men dagarna för mig kommer väl också, men jag skulle gärna spenderat en kväll på gymmet men det är tyvärr stängt hehe. Imorgon får jag se vad dagen har att erbjuda, har kollat lite resor idag för ska förhoppningsvis åka utomlands med min mamma, har hittat några. Men ska kolla runt lite på internet nu, vi hörs imorgon.

Hoppas att ni inte är allt för fulla nu ni som dricker, ta hand om er ♥


Svar på frågor



1. Mulberry väskan är köpt på mulberry butiken i NK i Göteborg.

2. Tack så mycket, den är köpt på TARA.

3. Alla klänningarna kommer från victoria secret.

4. Hej ! Tack så jätte mycket att du tycker så hehe jag vet inte riktigt vad jag ska halla min stil för, jag kör på det jag tycker är snyggt och kan blanda väldigt mycket olika. Så min stil har nog inget speciellt namn hehe.

5. Victoria secret ! 

Förlåt för lite sena svar hehe.

MIDSOMMAR AFTON

Hej !

Har inte haft så mycket humör till att blogga menmen, så blir det ibland. Idag är det ju som sagt midsommar, vilket det inte känns som, förra året så var jag utomlands vid denna tiden, jag saknar jätte mycket, sånt jag tänker på varje dag. Men snart åker jag igen får jag hoppas på.

Igår så åkte jag till gymmet och körde lite, har väldigt mycket träningsvärk idag, men det är skönt för då känns det som att man verkligen har arbetat. Efter jag hade gymmat klart så träffade jag min vän Jolina så vi satte oss på EH för en liten fika, där vi snackade lite. Efter det så gick vi runt i stan, flera timmar kändes det som. Fick med mig en jätte fin långkjol, som jag älskar, jätte fin o ha den när man är brun o utomlands hehe. Sen så fick jag även hem det grejerna jag beställde hem från H&M ni vet? Jätte nöjd blev jag, så bild blir det på de.

Nu ikväll så händer det inte så mycket för mig, det flesta festar ju men jag står faktiskt över det, känner inte att det är nödvändigt och det är jag stolt över hehe. Hoppas ni har haft en bra dag & får en fortsatt trevlig midsommar kväll, vid havet, hemma vid vardagsrummet, utomlands, ja allt det där. ´

PUSS ♥

kjolen jag köpte :





får vika ner den lite, för den är lite för lång annars, men ska nog byta till en mindre storlek.





kläderna jag fick hem som jag beställt.


GLAD MIDSOMMAR




BAGS









VÄDRET = DÅLIGT

Hej !

Har bara varit hemma och tagit det lugnt idag, sånna dagar behövs, då man bara kan ligga o tänka, o ta vara på livet och ja, ni fattar. Ínatt så åker jag&pappa o hämtar min syster på landvetter som kommer hem från alanya idag. Men innan dess så ska jag & han åka o handla lite. En sak som är tråkigt är att det inte riktigt känns som sommarlov menmen. Ha det fint så hörs vi senare.


DRESSES



TRÄNAT

Tjenare !
Idag sov jag till ungefär halv 2, väldigt skönt att få sova ut men lite segt att sova så länge bara hehe. Klockan halv 4 åkte jag in till stan där jag mötte Jolina för vi skulle träna. Gick på ett pass & sedan upp till gymmet. Duktiga tjejer!
När jag kom hem så åt jag lite, köttfärsslimpa med bearneisesås mums. Har samlat ihop lite kläder som jag tycker är snygga, från olika hemsidor, ett nytt inlägg kommer med dem.
PUSS

BORT MED DIG, FRÅN MITT LIV, NU!

TJO !
Idag har jag ju som sagt varit med Jennifer & Jolina vi gick runt lite o kollade i affärer, sen så åt vi. Ett litet tag efter det så skulle Jennifer åka hem så jag&jolina åkte hem till Josefin och chillade lite där. Runt 9 tog jag bussen hem och har bara suttit här och funderat, men ska sova nu. Imorgon ska jag träffa Jolina, mys. Vi hörs imorgon,natti.

GIVE ME EVERYTHING

Godmorgon !
Sitter nu och lyssnar på Give Me Everything, med pitbull, ne-yo & afrojack & neyer. Ni som har spotify kan klicka där så får ni upp låten om ni inte redan hört den, den är grym, den kommer nog bli väldigt stor i sommar tror jag. Men jag är iallafall iordning gjord och ska alldeles strax åka till IKEA med pappa en snabbis och köpa lite små saker. Sedan ska jag träffa Jolina&Jennifer, vet inte riktigt vad vi ska göra, vi hörs sen..

SORRY

Hej & förlåtförlåt för dålig uppdatering, har varit så arg p åmig själv för att jag inte uppdaterat. Anledningen till varför är för att jag helt enkelt inte har orkat. Men igår så var jag i stan och köpte lite saker, eller små saker. Köpte en Lise sandahl tunika,jätte söt. O sedan maskara och deoderant hehe.
Idag - Har jag i stortsätt bara varit hemma, åkte iväg med pappa till HORNBACH bara och köpte lite smått, men annars har jag verkligen inte gjort någonting. Imorgon ska jag åka till ikea med bästa pappa tidigt på morgonen och senare på dagen träffar jag Jolina tror jag. Btw beställde hem en tunika & en långklänning nyss.
¨
söt på sommaren.
klänningen jag också beställde.
Sen ska jag nog beställa hem ett par skor, men är lite osäker, måste pröva storleken osv men här får ni en bild iallafall & jag ska bli bättre på att uppdatera men alla har sina dagar, PEACE OUT.
erkänn snygga !?

BEAUTIFUL


BORN TO BE SOMEBODY

Hej !
Idag så vaknade jag runt halv 12, så jag gick direkt ut och solade ett litet tag, fick lite färg iallafall, man få rju sola lite nu på tanke att min syster nog är neger nu haha. Men men sedan åkte jag iväg med pappa på lite ärenden, ska nog åka till min farfar senare. Tänkte köpa ett par byxor idag men det gör jag imorgon istället om det finns kvar. Känner att min blogg är lite tråkig just nu, skriver bara vad jag gör på dagarna och det kanske inte är så roligt att läsa, så jag ska tänka igenom vad jag kan ha mera, men nu på sommaren kanske jag inte uppdaterar så jätte mycket men jag ska försöka. Vi hörs later !

DAGENS OUTFIT


GOD DAMN YOU'RE BEAUTIFUL

Hej!
Har nyss ätit goa svenska jordgubbar med min bästa pappa. Kom hem från staden klockan 9, har shoppat lite idag, träffade elsa och fikade med henne. Snackade lite gossip you know. Nää, men det var mysigt. Sedan efter det så gick jag på stan själv en stund o senare så åkte jag iväg och solade. Nu är jag hemma, så nu ska jag bara ta det lugnt. Kanske kollar en film senare, får se. Men nu börjar det mer kännas som att det är sommarlov, wohooo. Vi hörs senare, puss ♥
sakerna jag köpte idag, är riktigt nöjd :







nolita shorts



långklänning







l NEED THIS

God morgon!
Vaknade klockan 11, och har nyss ätit frukost. Ska strax göra iordning mig för att bege mig in mot stan och shoppa lite tänkte jag, hoppas jag hittar något fint bara. Idag åker min syster till alanya, erkänner att det faktiskt redan känns tomt utan henne hihi. Men vi hörs sen, för nu ska jag göra iordning mig.
P & K

SOMMARLOV

Hej !
Ingen bra uppdatering idag, men har haft fullt upp. Hade ju som sagt skolavslutning idag, äntligen.
Efter skolavslutningen så åkte jag&anna in till stan och åt lunch på jensens böfhus, hehe, det var la änna helt okej. Efter det gick vi runt och kollade lite, ska köpa massor med saker imorgon. Senare mötte jag upp min syster så gick  jag med min syster på några ärenden, skulle köpt ett par toms skor men dem köper jag imorgon istället.
Senare åkte vi hem o sen in till stan igen för att äta middag på palace, som vi alltid gör på våra skolavslutningar, alltid lika mysigt. Efter det så åkte jag o pappa o lämnade denielle vid landvetter, då hon skulle till sanna, hn åker ju till alanya imorgon, och är sååå avundsjuk hehe. Men min dag kommer också om 2 år hehe.
Har haft en bra dag, vi hörs imon.
'

MM.AA.HEJ

Hej !
Idag så har jag köpt tränings tights med pappa, ett par Nike blev det. Jätte sköna! Så åkte vi iväg och gjorde lite andra ärenden, men sen lite senare så gick jag på en promenad med min syster runt härlanda tjärn, skönt väder var det ju. Men nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, sista dagen imorgon med skolan, då vi ska åka ut till amundön och typ bada ? Om man ville, sen göra lite andra ''roliga'' aktiviteter. Efter det så har jag rätt fullt upp på schemat, måste ju fixa massor saker för jag ska ju ha skolavslutning på tisdag. Men vi hörs la imorgon.
HA DE

DAGENS OUTFIT



MYSIG DAG

Hej !
Idag gymmade jag ju som sagt med min fina vän Chloé, vi var riktigt duktiga faktiskt hehe. Eftet vi gymmat klart gick vi runt i stan en liten stund, då vi senare satte oss vid donken. Efter det var vi båda tvungna att åka hem, jag skulle iväg till mina kusiner och grilla o äta middag där. Så jag åkte hem sen åkte jag med pappa o grillade o sånt, jätte gott. Men nu är jag hemma och gör inte så mycket, ska upp tidigt imorgon då jag ska åka och köpa tränings tights med pappa. Lite senare ska jag nog förhoppningsvis gymma med min syster på kvällen. Vi hörs imorgon !
PUSSPUSSPUSS PÅ DIG CHLOÉ

HEART IS KING

GOOODMORNING !
Nu är jag iordning gjord och ska alldeles strax ta bussen till stan där jag ska träffa Chloé för att sedan åka vidare till gymmet, tror inte vi är där riktigt 2 timmar idag, men 1 timme blir det iallafall. Jag ska ta dagens outfit bild nu också, så ja vi hörs kanske när jag sitter på bussen dit eller hem senare.

DAGENS OUTFIT


CHLOÉ MIN UNDERBARA VÄN

Hejsan !
Förlåt för sen uppdatering, men idag så hade jag friluftsdag i skolan, alltså hade vi friidrott på rambergsvallen, jätte segt verkligen. Men slutade runt halv 12, så efter det åkte jag vidare och tog mig ett gött solpass på meddo. Där efter åkte jag vidare hem till mamma och väntade på Chloé så hon skulle sluta skolan. Så senare åkte jag och träffade min fina,underbara,älskade vän chloé. Vi satte oss på espresso house och tog en mysig liten fika, sedan kollade vi lite i affärer sen så satte vi oss vid lejontrappan och hade jätte mysigt, och pratade om allt, uppskattar verkligen att jag har en vän som dig Chloé heeelt underbar !
Sen tog jag bussen hem kl 9 så åt jag kyckling strimlade med bacon, alltså det var grillat, as gott. Jag & Chloé bestämde oss också för att gymma imorgon, så det ska jag göra med henne. Ska tvätta av mitt smink nu alldeles strax & göra iordning mig för kvällen, vi hörs imorgon. Har haft en underbar dag ♥

GYMMAT

Heej !
Kom hem för en liten stund sedan, åt tacos mums. Fast utan bröd hehe, det är ju såååå onyttigt??? Skoja haha men nej inget bröd. Jag & syster gymmade 2 timmar, duktiga tjejer, så jag lär ju ha träningsvärk imorgon. Ska ha frilufts dag imorgon, fyfan o det ska regna ? JAG ORKAR INTE. Och det är värsta komplicerad väg att ta sig dit, jag tänker inte vara med, jag taggar för en jobbig dag imorgon, eller ah den blir ju så jobbig som man gör den till. Sen måste jag sola imorgon också, gosh.
HAVE A NICE NIGHT, GOOD NIGHT.
osminkad,sliten,céline.

ABERCROMBIE & FITCH



YOU SMILE, I SMILE

Hejsan !
Är ju som sagt hemma från skolan idag, för vi hade en onödig dag typ, stadsvandring ? wiee.
Har bara varit hemma och chillat på det, runt 7 så åker jag & syrran till gymmet och pressar lajte, beach 11 maybe?
På tisdag är det sommarlov, känns ju sådär oskönt att vi typ får 1 vecka senare än alla andra. Jaja !
Sitter här och lyssnar på music, har lagt till lite sköna nya låtar på min house/partey lista, bara att klicka här så kommer ni dit.
vi hörs sen.

☮ut





2 steg från paradise

Heeey !
Kom hem för ett tag sedan, har varit och gymmat. Blev 2 timmar idag så är ganska trött nu, och idag var det sista provet i skolan, matte prov. Skööönt ! Det gick faktiskt bra, bättre än vad jag väntat mig. Så nu har vi bara chill dagar kvar, onödiga !? Imorgon ska jag nog inte gå till skolan för vi ska typ bara ha stadsvandring o sen gå tillbaka till skolan för att äta lunch ? Haha så stannar nog hemma imorgon. Ska nog gymma med syster !

GRATTIS KUSIN, EMILY PÅ STUDENTEN !

Hej ! Idag har jag varit på student och student mottagning, hos min fina kusin Emily. Tiden går så snabbt, det känns som att det inte alls var längesedan vi var små liksom. Men tiden går och snart står jag också där på flaket ! Iallafall jag har haft en jätte trevlig dag ♥
d
LOVE

BRUN, BRÄND, KRÄFTA

HEEEJ !
Dålig uppdatering idag iknow, men har bara slappat och lite sånt, solat lite, bränt mig lite till hehe. Men just nu så har jag bäddat nytt i rummet, städat, duschat & tänt ljus, men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, fast imorgon blir det ingen skola för mig då jag ska på min kusins student ! Jag tar med mig kameran så vi får hoppas på bilder, vi hörs nog innan jag går imorgon. PUSS O GODNATT

SIMON BÄSTA DANIELSSON

JAAAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAAAAAD JUST NU, VÄRLDENS FINASTE KILLE VANN BIGBROTHER 2011 !!!!! BLEV DOCK CHOCKAD ATT MARTIN KOM 3A, TRODDE ATT PETEER SKULLE KOMMAA 3A OCH VILLE ATT HAN SKKULLE GÖRA DET OCKSÅ, OCH MARRTIN ÄR NOG DEN NSYGGASTE JAG VET, MEN JAG SKULLE SERIÖST KUNNA GIFTA MIG MED SIMON, ÅÅÅH GOSINOS, KOMMER SAKNA BB, MITT LIV TYP.

LOVE LIFE

Heeeej !
Nu ska jag åka iväg och grilla lite med pappa någonstans, myspys. Sen lite senare åker jag in till stan o träffar Alice och Erik, kom nämnligen nyss hem har solat och varit hos mamma och köpte en ny kudde som ni ska få se sen. Vi hörs då, puss
just nu haha, orkar inte

ALLA DESSA NAMN GÖR MIG CRAZY

Hola!
Förlåt för sen uppdatering nu, men har helt enkelt inte varit hemma. Jag och alice åkte in till slottskogen och vi köpte kamben istället för kotlett för det var helt crazy haha. Men så köpte vi lite gott och åkte in till slottskogen där vi åt, mums det var as gott. Så där var vi ett bra tag faktiskt, det var väldigt mycket folk där. Efter det så åkte vi in till stan igen där vi gick till condecco och mötte alice's syster och satt där ett tag, men senare åkte vi hem..
Bilderna kommer förhoppningsvis in imorgon för har inte min sladd här, så ja den ska jag fixa tills imorgon, köpte ett as nice armband idag också. Vi hörs imorgon för nu ska jag sova ♥

GRILLA I SLOTTSKOGEN

Tjeeena !

Nu sitter jag här hemma hos madre brevid Alice, vi har planerat att vi ska sätta oss i slottskogen och grilla idag eller nu ikväll, så vi ska åka in till mamma nu och lämna lite grejer på hennes jobb, sen åker vi in till stan och handlar lite och så, vi ska grilla kotlett. Ja men vi hörs sen, puss o ha en trevlig kväll.

ÅH VILKEN HÄRLIG DAG

Heeej! Sitter på en stekhet buss nu in till stan där jag möter ALice, jag ska sola så hon följer med mig sen möter vi nog Erik lite senare, vi sla grilla ikväll också tror jag! Myspys, men jag hör av mig lite senare. Nu är verklgen sommaren på väg, hoppas ni får en fin solig dag. PUSS

UNDERBART

Så sjukt duktiga, mumselimums.

DAGENS OUTFIT


I LOVE A ONE NIGHT STAND

Hej !
Förlåt för dålig uppdatering, men idag så vaknade jag klockan 10 ungefär av att min mamma ringde och väckte mig hehe, så jag fixade mig för att åka till gymmet och träna med henne, men det var ett privat gym så när jag kom dit så fick jag inte träna för att jag inte var över 16 år, och jag var ändå med målsman ? Blev så jävla sur på den tanten, så icke sa nicke. Men då gick jag&mamma& min morbror ut till min mormor som bor i frölunda så handlade vi lite åt henne,s å åt vi sushi och fikade lite med kaffe o bullar, min kusin melvin kom även. Runt 6 tiden så åkte vi hem och då åkte jag hem till pappa så nu har vi ätit och sånt, ska alldeles strax hoppa in i duschen, och om någon dag ska jag beställa världens fetaste tshirt. Vi hörs senare, då jag kommer med lite kläd inlägg. PUSS

PETTER & SEPTEMBER

Kom nyss hem från Liseberg, var där med syster och Sanna. Slutade skolan 1 timma tidigare idag, så efter det åkte jag till mammas jobb och tog en kaffe där, senare åkte jag hem till henne ett tag där i min ensamhet men sedan åkte jag in till stan för att träffa sanna&denielle, där vi senare drog till Liseberg för att kolla på petter & september, helt okej var det väl. Roligt att träffa folk man känner iallafall, nu blir det korv time för mig och pappa hihi. Vi hörs sen.
PUSS MINA PRINSESSTÅRTOR

RSS 2.0