RUBRIK ?

Godmorgon, eller ja.

Jag vaknade runt 10.15 idag, skönt att vakna tidigt för då kommer man igång, istället för att ligga o sova ut hela dagen o bli alldeles seg. Men iallafall idag så ska jag, min syster & pappa åka till mina kusiner o faster o farmor o sånt i floda, så ska vi äta där. Ska bli jätte mysigt, nu ska jag alldeles strax sätta igång med att fixa iordning mig osv. Kollar på big brother live nu hehe, eller gör det rättare sagt hela tiden, för gooa haha.

Men nu ska jag fixa mig, vi hörs senare.



vad vill du ha mer av ? Kommentera.

Nu är det såhär att jag har lite bloggtorka, vet inte riktigt vad jag ska blogga om, och det kan ju inte vara så roligt att bara sitta o läsa om vad jag gör på dagarna ? Så nu är det upp till just DIG o kommentera om du vill ha något att se mer av i min blogg från o med nu, så kommentera det du vill ♥



friskis & svettis

Heeeeej lördag!

Åh jag är så lycklig när det är helg :):) hehe men nu sitter jag här o äter gröt o dricker apelsin juice, ska strax åka till stan där jag och jolina ska träna, duktiga tjejer. Vi ska också äta på en restaurang som hennes pappa jobbar på, detta blir bra. Ska också köpa ett par skit nice byxor!

TTYL


:):):)

hallååå däääär mihihihi

Just nu håller Céline på att bestämma sig vad hon ska ha på sig ikväll så då tog jag chansen att gästblogga liiite. Sen ska vi hem till en kompis, gattth. /ebbii



soliga lördag

Holaa!

Gud vilket fint väder vi har här idag, man blir på sånt bra humör hehe. Tror dem flesta blir det, för om det är grått och regnigt så blir man bara sur och vill ha sommar. Får bara hoppas på att det blir lite varmare snart, för det är ju fortfarande ganska så kallt ute.

Kom iallafall nyss hem från affären med pappa, vi har handlat lite tacos och sånt mys som vi ska äta ikväll. Ska snart ringa ebba också o säga att hon kan komma, ser fram emot att träffa min lilla sockertös.
Vi ska nog åka till allum sen, måste köpa lite grejer !

Men vi hörs senare, o ni ska få en bild på hur jag såg ut när jag åkte till affären, inte så fint, men bättre än inget? right?





osminkad celine menmen

ny duschad & fräsh...

Hejsan !

Nu sitter jag här alldeles ren och goo. Har nyss duschat, bäddat nytt i sängen, städat rummet och bara njutit av den sista vardagen på lovet. Nu väntar en lördag framför mig, då jag ska spendera den med min fina vän Ebba & annat gott folk. Ebbsi ska sova här imorgon, myselipys.

Idag har jag först varit på Ikea med världens bästa pappa, och min syster. Köpte lite ljus och sånt, för er som inte vet så är jag verkligen en ljus-älskare. Haha nej men jag älskar att göra det mysigt för lilla mig. Så ja nu sitrer jag här med några tända ljus & lyssnar på John Mayer. Kan det bli bättre? Nej !

Efter Ikea så åkte vi och handlade mat och sånt, resten av dagen har jag bara varit hemma och gjort sånt som behövs, tvättat lite och sånt. Imorgon ska ni få dagens outfit, vet att uppdateringen har varit kass men det är ju lov och då vill jag bara sova och slappa, o inte ha någonting att tänka på.
Nu ska jag alldeles strax lägga mig i sängen och spela lite tap zoo, haha neeerd

Sweet dreams ♥


random

Godmorgon !

Idag ska jag träffa anna, sen vet jag inte vad som händer.
Har ingen blogglust, hejdåå.

Cornelia Pilberger



i miss you sooo much min sockertös
hon e så bra på alla sätt o vis, så jaaa ni kan kolla in på hennes blogg här

ciao



Nu drar jag mig till mina kusiner osv, där ifrån kör pappa mig senare till anna när annis har duschat klart och sånt, jag ska ha en mysig kväll ! Hoppas ni får en lika bra ♥

haha, torr humor

haha gjorde en liten rolig videoo jaa!

klicka här så kommer ni in på sidan där ni kommer få fram en video som är på mig, min kusin & jolina ♥



Stupid in love

Hej !

Min uppdatering är inte på topp just nu, inte jag heller. Så därför får ni stå ut med det, nu alldeles ska jag städa mitt rum och senare så ska jag nog åka till min kusin & farbror sen så ska jag sova hos Anna och ha spakväll o bara prata om allting, kolla på skräckis och allt det där man kan göra. Mys !

Men vädret är ju dunderbra, soligt. Tyvärr så är det ju inte så varmt som det ser ut att vara, jag bloggar senare då ni får dagens outfit.


I can't hate you anymore

Hej !

Idag har jag bara varit hemma, njutit av att det är lov, att det är lördag, att det var sol.
Åkte bara en snabbis med pappa för att byta mina hörlurar som gått i sönder, köpte nya. Jag älskar att lovet äntligen har kommit igen, eller ja lovet o lovet det är ju helg fortfarande !
Idag har jag inte gjort någonting iallafall, sitter o lyssnar på nick lachey, o han är nog så sjukt snygg så jag vet inte.
Nu ska jag alldeles strax kolla på film, puss.



sportlov

Hejsan !

Har haft en liten bloggpaus kan man säga, eller har varit väldigt upptagen med mig själv och skolan. Men nu är det ju som sagt sportlov i en vecka. Precis vad jag behöver, rensa mina tankar och ladda min energi. Idag så hade vi inga lektioner i skolan för lärarna ville överraska oss så vi skulle mötas i bamba på morgonen så där skulle vi kolla på film och äta frukt haha, vad gulligt. Men vi slutade ungefär 10.40 idag. Jätte skönt, 1 timma tidigare än vad vi brukar.

Har inte haft världens bästa start på lovet. Har varit lite små depp idag, pågrund av olika saker. Men jaja nu ska jag alldeles strax lägga mig i sängen och lyssna på musik o bara tänka mig in i en annan värld. Så vi ses i dimman people. ♥


HOLY SHIT










RSS 2.0