Enough is enough

Hej !


Var ledig idag också, eller ja jag är fortfarande sjuk. Fortfarande jätte ont i lungorna, och halsen. Så inte så jätte bra om jag skulle paddla kajak idag som vi skulle göra. Så idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Imorgon får jag hoppas att jag blivit bättre o kan pallra mig till skolan igen, fast får nog ta det rätt så lugnt iallafall, får försöka vara med så mycket jag kan nu. Men vet inte så mycket att vblogga om hehe, så vi hörs.

Pussfår bli en bild på mig från Grekland.

SORRY DUDES

HEEEEEEEEEEEJ!

Nu var det ett väldans tag sedan jag bloggade, men har inte haft lust, har velat släppa bloggen lite och ni ser ju resultatet, det har jag gjort. Och jag är ju hemma från Grekland, har haft världens underbaraste 2 veckor med mamma. Kan göra ett inlägg om resan någon gång då jag har tid. Men nu har skolan satt igång och ja, back to the normal life. suck...Men jag är sjuk, har ont i lungorna, är jätte förkyld, ont i halsen och hostar. love my life typ, nee men pratade med en kompis och han sa att nästan alla hans kompisar som kommit hem från rhodos har tydligen blivit sjuka ? Jaja, så ja denna helgen har jag bara tagit det lugnt. Är ledig imorgon så ja, ännu en dag att vila. Vi hörs, love.

dagen innan grekland tog jag denna bilden hehe.

In Greece

Hej !

Jag är i Grekland nu, har landat och allting, fast igår så var planet 2 timmar försent, så vi missade typ hela dagen så vi kunde ej sola någonting, men idag så har vi solat och jag har bränt mig lite granna. Men annars så har vi runt 40 grader. O vattnet är underbart, varmt o skönt, äter på restaurang. Och detta är ändå första dagen och jag mår reda nbättre än bäst, men nu ska jag in på skype lite och så. Vi hörs !

vi har det bra


RSS 2.0